Actueel

Spectaculaire verkoop!

Oktober 2015 heeft onze klant een spectaculaire verkoop resultaat behaalt. Vanwege het 25 jarig bestaan mocht één van onze Eye Catchers 4 dagen 24 uur speelde een grote rol om showroom traffic te genereren. Mede dankzij de Eye Catcher heeft men in 4 promotie dagen meer dan 60 auto`s verkocht en in de nasleep van deze showweek meer dan 100 auto`s weten te verkopen, ondanks dat het in oktober 2015 is! Wij feliciteren onze klant na deze grandioze cijfers! “Zeker voor herhaling vatbaar!” Aldus de klant.

 

Netwerkbijeenkomst Wirtschaftsforum Kleverland!

"Voor grenzeloos succes in de regio Niederrhein" luidt het motto van een unieke netwerkbijeenkomst van Wirtschaftsforum Kleverland in het beurs- en congrescentrum Kalkar. Nieuwe ideeen werden gedeeld voor de toekomstige bijeenkomst in 2015 en daar horen ook innovaties als de Eye Catcher 247 bij. 

Eye Catcher 247 bij de Tour de France!

Op zondag 27 juli liet onze Eye Catcher een ŠKODA dansen boven de hoofden van honderdduizenden toeschouwers op de slotdag van de Tour de France. Een spectaculair beeld op een spectaculair evenement. De presentatie voldeed aan de hoge verwachtingen van ŠKODA.

Tour de France 2014

Tour de France 2014

Veel bekijks en bovengemiddelde verkoop na showweekend bij Toyota Louwman in Arnhem.

In het weekend van 5-7 juli heeft Toyota garage Louwman gebruik gemaakt van de Eye Catcher om de nieuwe Aygo te showen. Vestigingsmanager Rijk de Jager spraken we 10 dagen na afloop van de presentatie. “We hebben allereerst een kwalitatief goede aanloop gehad in het weekend met vele reacties. Ik ben normaal niet snel tevreden, maar ik ben nu zelfs zeer tevreden met het resultaat. Opvallend waren het aantal mensen die omgedraaid in de auto zaten bij het langsrijden en zelfs stopten of omkeerden om te gaan kijken. Dit is attentiewaarde die de Eye Catcher biedt. De verkoopcijfers liegen er ook niet om, het vijfvoudige wat normaal is! Het is natuurlijk zo dat het geheel moet kloppen; juiste datum, juiste personeel, sfeervolle inrichting en gastvrije ontvangst. Maar de Eye Catcher heeft er wel degelijk voor gezorgd dat we werden gezien en er veel belangstelling was en daar begint het mee, waarvoor dank.”

 

5 voudige omzet na showweekend


Succesvolle samenwerking met DAGO Autogroep en

"Wij van DAGO autogroep kunnen de Eyecatcher iedereen aanraden die extra aandacht voor zijn bedrijf of product wilt. Uniek in zijn soort! 5 dagen bij ons gestaan, gemiddeld 80.000 auto bewegingen per dag met, laten we zeggen 1,5 persoon. Dat zijn toch mooi 1,2 miljoen ogen die ONS gezien hebben" aldus Paul Fijn, vestigingsoverstijgend used car manager DAGO Autogroep.

5 dagen dag en nacht show


Open dagen Brandweer Doetinchem

Zaterdag 5 april 2014 gooit Brandweerkazerne Doetinchem aan de Stokhorstweg alle deuren open voor het publiek. Voorbijgangers konden er niet omheen met de Eye Catcher op de hoek van de indrukwekkende nieuwbouw. 

5 april 2014