Info

Eye Catcher 247 b.v. is een jonge onderneming die zich toelegt op het ontwikkelen, produceren, verhuren en verkopen van Eye Catchers.
Wij zijn begin 2011 gestart met engineering en de bouw van een prototype. Dit prototype is zo spectaculair dat we er een 0 serie achteraan bouwen voor de verhuur. Zodra deze in de markt zijn gezet dan start ook de verkoop van de diverse types.

Eye Catcher 247
Wat is een Eye Catcher? Vrij vertaald een blikvanger. Gebaseerd op het idee dat alles wat beweegt meer aandacht vraagt en krijgt dan iets wat stil staat. Iets wat spectaculair beweegt zal ook spectaculair veel aandacht krijgen. De cijfers erachter “247” spreken voor zich, 24 uur lang 7 dagen in de week.
De gepatenteerde constructie werkt als volgt; de Eye Catcher 247 bestaat uit een al of niet mobiele constructie waarop, op een eenvoudige wijze, een zwaar reclame object geplaatst/gereden kan worden; bijvoorbeeld een auto, caravan of een boot op een trailer. Daarna stelt deze zich horizontaal en kan het reclame object geheven worden naar 2 a 2.5 meter hoog. Op het hoogtepunt kan deze continue 360 graden draaien. Bovendien kan het reclame object 
ca. 30 graden kantelen waardoor een even mooi als spectaculair beeld ontstaat.
De Eye Catcher 247 maakt overdag uiteraard reclame maar ook 's-nachts doordat het wordt verlicht met 4 schijnwerpers. Met de beweging en verlichting zijn diverse combinaties mogelijk.

Voor wie?

De doelgroepen van de Eye Catcher 247 zijn autobedrijven, importeurs, fabrikanten en reclame organisaties die een bepaald model onder de aandacht willen brengen op een opening/presentatie of in het algemeen.

Auto fabrikanten die de presentatie van hun nieuwe model boven de rest willen laten uitsteken op bijvoorbeeld de Rai en of andere beurzen in het buitenland.

Reclame campagnes  – verkoop campagne voor auto, caravan of boot.

Maar wat ook mogelijk is zijn grote flessen Coca cola of Red Bull of andere reclame objecten tot ca. 6 meter hoog die men buiten of binnen wil showen. Binnen moet men denken aan beurzen, shows, theater, vliegveld enz.

Opstel plaats buiten
In principe kan de Eye Catcher 247 overal worden geplaatst. Echter in de begin fase, waar we nu in zitten, dient hij opgesteld te worden op een terrein waar de huurder goed toezicht op heeft. De plaats dient verhard en vlak te zijn en voor alsnog een 220 volt of 3x 380 volt aansluiting in de buurt te hebben (ca. 20 meter)
Reclame mag worden aangebracht op de daarvoor bestemde plekken.
Binnen kan worden gewerkt met afzetlint of koord, (andere opties zijn bespreekbaar)
De Eye Catcher 247 opstelling is veilig, tenzij men het onjuist gebruikt dan draagt de huurder die toezicht dient te houden verantwoording.

Opstellen

Opstellen gebeurt door bekwaam personeel die de technische ins en outs 
van de Eye Catcher 247kennen. Door de huurder dient een persoon assistentie te verlenen om in het geval van storing te kunnen ingrijpen. Samen met de Eye Catcher 247 monteur wordt het object geplaatst waarbij de ins en outs worden doorgenomen en de Eye Catcher 247 met het reclame object in bedrijf wordt gesteld.

Vervolgens wordt het programma doorgelopen, het afdek zeil en afschermkoord geplaatst en uiteindelijk eventuele reclame borden en of vlaggen op of aan de zijkant aangebracht. In het verhuur contract worden nadere gegevens en bepalingen opgenomen.

Intentieovereenkomst

Intentieovereenkomst is een principe overeenkomst waarbij u aan geeft wanneer u gebruik wilt maken van de Eye Catcher en voor welke termijn u de Eye Catcher (minimaal 3 dagen) wilt huren. In de planning/kalender op deze website kunt u zien welke data beschikbaar zijn.Omdat er momenteel meerdere Eye Catchers gereed zijn en komen  kunt U het beste reserveren. U geeft aan welke data u wenst en u kunt dit reserveren via ons reserveringsformulier.

Reserveringskosten zijn er niet. Na de inschrijving nemen wij contact met u op en spreken we de technische en financiële details door. Desgewenst komen wij bij u op bezoek om dit in zijn geheel door te spreken. Daarna controleren wij uw gegevens. Alles wordt vervolgens samengevat in een huur overeenkomst. Vervolgens is de overeenkomst wederzijds bindend.

Opdrachtbevestiging

Alles wordt vervolgens samengevat in een opdrachtbevestiging. Zodra deze ontvangen is wordt de juiste Eye Catcher 247 voor u gereserveerd en dient u een aanbetaling van het totale bedrag te voldoen. Vervolgens is de overeenkomst onzerzijds bindend, u heeft twee werkdagen om alsnog opmerkingen c.q. aanmerkingen te maken of om de reservering te annuleren. Na deze twee werkdagen is de overeenkomst bindend.

Kosten

De kosten kunt u hier vinden.