Maastricht Inter Classics - TopMobiel 13 11/13 January

Beurs presentatie voor de MECC in Maastricht van de Eye Catcher 247. Opstelling voor het beursgebouw om de beurs een dynamische eigentijdse uitstraling te geven. Op het voorplein streed de Eye Catcher met de nieuwste Aston Martin om de meeste aandacht.

Maastricht een unieke locatie voor het houden van een klassieke autoshow. Deze keer in het licht van het honderd jarige bestaan van Aston Martin. Veel auto's van dit merk waren present op de MECC. Tevens een unieke show van Grand Prix cars van Bugatti en zoals gezegd op het voorplein de Eye Catcher met de Mercedes 230 SL.
Door de centrale ligging van Maastricht in de Benelux zijn er vele geïnteresseerden geweest uit België. Op verzoek van de beursorganisatie is hier invulling aan gegeven.

Fair presentation for the MECC in Maastricht of the Eye Catcher 247.

At the request of the fair organization, so that the exhibition at the fair had a dynamic modern look : outside on the forecourt, in order to attracted the most attention, the Eye Catcher 247 together with the latest Aston Martins.

Maastricht is a unique location for a classic car show. This time in the light of the centenary of Aston Martin. Many cars of this brand were present at the MECC. Also a unique show of Grand Prix cars from Buggatti. And as previously mentioned on the forecourt with the Eye Catcher presenting the Mercedes 230 SL.
Because of the central location of Maastricht in the Benelux there have been many interested people from Belgium.